1. pannen
  2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet alleen een sterke, maar ook een praktische pannenset in huis. Deze set biedt de perfecte afmetingen voor het bereiden van zowel kleine als grote maaltijden. In de pan van 24 cm kun je tot wel 3 porties aardappelen bakken, terwijl je in de pan van 28 cm maar liefst 6 porties kunt bereiden. Wat deze pannenset echt bijzonder maakt, is de sterke keramische antiaanbaklaag en de uitstekende warmteverdeling. Hierdoor kun je vetarm koken en bereik je hoge temperaturen tot wel 400°C. Met deze pannen kun je dus niet alleen gezond, maar ook snel en efficiënt koken. Bovendien is de antiaanbaklaag krasbestendig, waardoor de pannen langer meegaan en je keer op keer van een perfect bakresultaat kunt genieten. Na gebruik is het schoonmaken van de pannen een fluitje van een cent. Je spoelt ze eenvoudig af met lauw water en een beetje afwasmiddel. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en de duurzame materialen is deze BK Balans Koekenpannenset een onmisbare toevoeging aan je keuken. Bereid heerlijke maaltijden voor jezelf, je familie en je vrienden en geniet van de uitstekende kwaliteit en prestaties van deze pannen.

Pluspunten
  • De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 160 graden Celsius. De keramische baklagen kunnen hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. Aluminium pannen zijn lichtgewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan pannen van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm betreft een Losse pan.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm is Aluminium.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 1,2 kg.

Bekijk ook andere pannen