1. pannen
  2. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je een complete set in huis waarmee je moeiteloos de heerlijkste gerechten kunt bereiden. Naast de twee koekenpannen van 24 en 28 centimeter, bevat de set ook een handige wokpan van 28 centimeter. Hiermee kun je niet alleen roerbakken, maar ook andere ingrediënten snel en gelijkmatig verhitten. Deze koekenpannenset is ideaal voor het bakken van verschillende soorten gerechten, zoals vlees, vis en aardappeltjes. De pannen zijn voorzien van een duurzame titanium baklaag, die tot wel 3 keer langer meegaat dan de standaard antiaanbaklaag van Tefal. Hierdoor kun je keer op keer genieten van perfect gebakken gerechten, zonder dat ze aan de pan blijven plakken. Een handige functie van deze pannenset is de Tefal Thermo-Signal. Deze indicator laat je precies weten wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Hierdoor hoef je niet meer je hand boven de pan te houden om te testen of deze warm genoeg is. Na het bakken kun je de pannen eenvoudig met de hand afwassen, waardoor je de levensduur van de pannen verlengt. Kortom, met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je een duurzame en veelzijdige set in huis waarmee je keer op keer de lekkerste gere.

Pluspunten
  • Deze pannenset bevat ook een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. Een titanium coating is erg sterk, waardoor de pan minder snel slijt dan een pan met een standaard antiaanbaklaag. De Tefal Thermo-Signal wordt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Aluminium behoudt de warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is Aluminium.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 1,2 kg.