1. pannen
  2. Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,18 kg

Omschrijving van Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

De Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart is de ideale keuze voor milieubewuste koks. Deze pan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium, waardoor je niet alleen lekker kunt roerbakken, maar ook een positieve bijdrage levert aan het verminderen van afval. De keramische antiaanbaklaag van deze wokpan is maar liefst 20 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal pannen. Dit betekent dat je ingrediënten perfect knapperig en mals blijven, zonder dat ze aan de pan blijven plakken. Dankzij de diepe en ronde vorm van de pan kun je ingrediënten ook gemakkelijk omscheppen, waardoor je gerechten gelijkmatig gaar worden. Bovendien zorgt dit ervoor dat je kookplaat schoon blijft van etensresten. Deze wokpan is niet alleen geschikt voor gebruik op het fornuis, maar kan ook veilig in de oven worden gebruikt tot wel 250 graden Celsius. Je hoeft dus geen aparte ovenschaal te gebruiken, wat weer scheelt in de afwas. En dankzij de handige Tefal Thermo Signal-stip weet je altijd precies wanneer de pan op temperatuur is. De stip kleurt effen rood wanneer hij warm genoeg is, zodat je direct aan de slag kunt met koken. Na het gebruik van deze wokpan hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken. De pan is namelijk vaatwasserbestendig en kan dus eenvoudig worden gereinigd. Dit bespaart.

Pluspunten
  • Je kookt milieuverantwoordelijk dankzij het gebruik van materiaal van 100 procent gerecycled aluminium. Met een keramische coating kun je op hoge temperaturen bakken, waardoor je ingrediënten snel knapperig worden. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt egaal rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit dan een midden- en topklasse pan, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart betreft een Losse pan.

Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart is Aluminium.

Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart weegt 1,18 kg.