1. pannen
  2. GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black

GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black

Met de GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black haal je een duurzame set koekenpannen in huis. Deze pannen zijn voorzien van een keramische baklaag, die vrij is van PFAS en schadelijke chemische stoffen. Hierdoor kun je met een gerust hart koken en bakken. De keramische baklaag zorgt er ook voor dat je op hoge temperaturen kunt bakken. Dit is niet alleen handig voor het snel garen van je ingrediënten, maar ook voor het bereiden van gerechten die een hogere hitte vereisen. Daarnaast gaat de keramische baklaag langer mee dan een standaard antiaanbaklaag, waardoor je langer plezier hebt van je pannen. Het gebruiksgemak van deze pannenset is ook zeker het vermelden waard. Je kunt de pannen namelijk gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief de oven. Na het koken kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Om te voorkomen dat de pannen beschadigd raken, kun je de bijgeleverde pannenbeschermer tussen de pannen leggen. Zo blijven ze in optimale conditie. Met de GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black kies je niet alleen voor kwaliteit en gebruiksgemak, maar ook voor een milieubewuste optie. Geniet van gezond en heerlijk koken met deze fantastische pannenset.

Pluspunten
  • De pannen van GreenPan worden op een duurzame manier geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. Dankzij de keramische coating slijt de pan minder snel dan een pan met een normale anti-aanbaklaag. Het handvat van roestvrij staal is zeer duurzaam en smelt niet.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de roestvrijstalen handgrepen warm, dus heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black

GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black betreft een Pannenset.

GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black is Aluminium.

GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black weegt .

Bekijk ook andere pannen