1. pannen
  2. GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

Met de GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel haal je een compleet assortiment pannen in huis, inclusief handige keukenhulpjes. Deze set bevat 2 koekenpannen, een kookpan, hapjespan, steelpan en maar liefst 4 spatels. Je bent dus meteen klaar om aan de slag te gaan met koken. Wat deze pannen extra speciaal maakt, is de PFAS-vrije Thermolon keramische baklaag. Dit betekent dat ze volledig vrij zijn van schadelijke chemische stoffen. Bovendien zorgt deze coating ervoor dat je tijdens het bereiden van je gerechten minder olie of boter hoeft te gebruiken. Met de handige glazen deksels kun je je gerecht nauwlettend in de gaten houden, zonder dat je kostbare warmte verliest. En dankzij de roestvrijstalen handgrepen kunnen de pannen zelfs in de oven worden gebruikt. Na het koken hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de pannen. Ze kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser gereinigd worden. Met de GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel maak je niet alleen heerlijke maaltijden, maar draag je ook bij aan een gezonde en milieuvriendelijke keukenervaring.

Pluspunten
  • In deze kookset zitten ook braadpannen, waarin je ingrediënten kunt bakken en braden. De pannen van GreenLife zijn op een duurzame manier geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. Dankzij de glazen deksels kun je jouw gerecht goed in de gaten houden, zonder dat de warmte uit de pan verloren gaat.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de roestvrijstalen handgrepen warm, waardoor ovenhandschoenen nodig zijn.

Veelgestelde vragen over GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel betreft een Pannenset.

GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel is Aluminium.

GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel weegt .