1. pannen
  2. Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm

Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,7 kg

Omschrijving van Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm

Bereid een heerlijk en gezond wokgerecht in de Tefal Intensity Keramische wokpan van 28 cm. Deze wokpan is voorzien van een sterke keramische baklaag, waardoor je vleesreepjes krokanter kunt bakken en alle ingrediënten hun knapperige bite behouden. Dankzij de diepe en ronde vorm van de pan kun je de ingrediënten eenvoudig omscheppen. Met de innovatieve Tefal Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de wokpan de juiste temperatuur heeft bereikt. Zodra de stip rood kleurt, kun je direct beginnen met het toevoegen van de ingrediënten. Daarnaast is de wokpan voorzien van een handige kunststof greep, waardoor je deze veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. En wanneer je klaar bent met eten, kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen om de levensduur te verlengen. Met de Tefal Intensity Keramische wokpan heb je alles wat je nodig hebt voor het bereiden van overheerlijke wokgerechten. Laat je inspireren en geniet van de perfect gebakken vleesreepjes en knapperige groenten. Bestel nu en ontdek de vele mogelijkheden van deze hoogwaardige wokpan!

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. Door de keramische baklaag slijt de pan minder snel dan een pan met een standaard antiaanbaklaag. De kunststof greep blijft koel, zodat je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De plastic handgreep is minder langdurig dan roestvrij staal en kan smelten.

Veelgestelde vragen over Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm

Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm is Aluminium.

Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm weegt 0,7 kg.