1. pannen
  2. Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood

Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

6,2 kg

Omschrijving van Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood

De Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood is een unieke pan die is ontworpen om jouw kookervaring naar een hoger niveau te tillen. Met zijn brede bodem die naar boven toe uitloopt, zorgt deze pan voor een optimale warmteverdeling. Je zult versteld staan van de heerlijke stoofpotjes die je hiermee kunt bereiden, genoeg voor ongeveer 7 personen. Of je nu graag met vrienden aan tafel zit, een groot gezin hebt of gewoon graag voor meerdere keren kookt, deze pan is jouw perfecte metgezel. Gemaakt van duurzaam gietijzer, biedt de Le Creuset Marmite Braadpan een gelijkmatige warmteopbouw en -verdeling. Hierdoor kun je jouw gerechten perfect bereiden, keer op keer. Het onderhoud van de pan is eenvoudig, je hoeft hem alleen maar met de hand af te wassen en goed te verzorgen. Met de juiste zorg en aandacht zal deze pan jarenlang meegaan en zal hij je keer op keer weer plezier bezorgen. Let op: De Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm is groot van formaat, dus het is mogelijk dat de inductie kookzone niet de gehele bodem van de pan bedekt. Maar laat dat je niet tegenhouden om te genieten van de heerlijke gerechten die je met deze pan kunt bereiden. Haal vandaag nog deze prachtige kersenrode braadpan in huis en ontdek een wereld van culinaire mogelijkheden.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een hoogwaardige bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. De druipringen op het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, waardoor je gerecht mals blijft.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is vrij zwaar en verplaats je minder makkelijk in vergelijking met een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood

Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood betreft een Losse pan.

Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood is Gietijzer.

Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood weegt 6,2 kg.