1. pannen
  2. Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,697 kg

Omschrijving van Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

Met de Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart kun je heerlijke aardappeltjes bakken of genieten van een sappig stuk vlees. Deze pan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je niet alleen een smakelijke maaltijd bereidt, maar ook nog eens milieubewust bezig bent. De pan is voorzien van een keramische antiaanbaklaag die maar liefst 20 keer sterker is dan de standaard baklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor is de baklaag krasbestendig en blijven je ingrediënten niet aan de pan kleven. Het gebruik van olie of boter tijdens het bakken is minimaal, waardoor je vetarm kunt koken. De Tefal Renew On Keramische koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 175 graden Celsius. Dit is handig als je je gerecht nog even warm wilt houden. Dankzij de Tefal Thermo-Signal weet je altijd precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Zo kun je direct aan de slag met koken. En als je klaar bent, hoef je je geen zorgen te maken over de afwas. De pan kan namelijk gewoon in de vaatwasser gereinigd worden, waardoor je nog meer tijd bespaart. Kortom, met de Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart haal je een duurzame en praktische pan in huis die je kookervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium, bak je milieubewust. Met een keramische baklaag kun je ingrediënten snel krokant bakken, zelfs op hoge temperaturen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan van de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart betreft een Losse pan.

Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart is Aluminium.

Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart weegt 0,697 kg.