1. pannen
  2. BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

Met de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig haal je een complete en veelzijdige keramische pannenset in huis, inclusief handige accessoires. Deze set bevat maar liefst 3 kookpannen, een koekenpan en steelpan, een vergiet, 4 praktische keukenhulpjes en 2 pannenbeschermers. Hiermee ben je direct klaar om aan de slag te gaan in de keuken. Wat deze pannenset extra bijzonder maakt, is dat alle pannen zijn voorzien van een keramische baklaag. Dit betekent dat ze vrij zijn van PFAS, schadelijke chemische stoffen die in veel traditionele anti-aanbaklagen voorkomen. Dankzij deze milieuvriendelijke eigenschap kun je met een gerust hart koken en bakken. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Naast de uitgebreide pannenset biedt deze set ook handige toevoegingen. Zo kun je het meegeleverde vergiet niet alleen gebruiken om je pasta of groenten af te gieten, maar ook als stoominzet. Hiermee kun je op een gezonde manier je groenten stomen, zodat ze hun voedingswaarde behouden. Daarnaast zijn de 2 pannenbeschermers een handige toevoeging om de pannen veilig op te bergen zonder dat ze beschadigen. Kortom, met de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig heb je alles in huis om heerlijke maaltijden te bereiden, terwijl je tegelijkertijd bewust bezig bent met het milieu.

Pluspunten
  • BK pannen worden op een duurzame manier geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel krokant kunt bakken. Een kunststof handvat blijft koel, waardoor je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De koekenpannen zijn niet geschikt voor gebruik in de oven.

Veelgestelde vragen over BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig betreft een Pannenset.

BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig heeft een bouwkwaliteit van

Het materiaal van de basis van BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig is Aluminium.

BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig weegt .