BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,11 kg

Omschrijving van BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

Met de BK Simply Ceramic Keramische wokpan van 28 cm kun je op een gezonde en veilige manier heerlijke roerbakgerechten bereiden. Deze wokpan is voorzien van een sterke keramische baklaag die vrij is van schadelijke PFAS-chemicaliën. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het binnenkrijgen van schadelijke stoffen tijdens het koken. Bovendien is de keramische baklaag bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel en gelijkmatig kunt bakken, zodat ze lekker knapperig worden. De BK Simply Ceramic wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je kunt de pan dus met gemak gebruiken op het fornuis dat je hebt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over compatibiliteit. Daarnaast heeft deze wokpan een handige kunststof handgreep die koel blijft tijdens het bakken. Dit betekent dat je geen pannenlap meer nodig hebt om de pan veilig te verplaatsen, zelfs niet als je gerecht nog warm is. Na gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Pluspunten
  • Een BK pan is geproduceerd met duurzaamheid in gedachten, waardoor hij vrij is van PFAS. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. Een kunststof handgreep blijft koel, zodat je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De koekenpan is niet geschikt om in de oven te gebruiken.

Veelgestelde vragen over BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van

Het materiaal van de basis van BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm is Aluminium.

BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm weegt 1,11 kg.