1. pannen
  2. Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

4,3 kg

Omschrijving van Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

Met de Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood bereidt u heerlijke gerechten voor ongeveer 4 personen. Deze pan is ideaal voor gezinnen of voor wie graag restjes bewaart voor de volgende dag. Gemaakt van hoogwaardig gietijzer, zorgt deze pan voor een gelijkmatige opbouw en verdeling van warmte. Hierdoor is de pan perfect geschikt voor het bereiden van stoofgerechten. Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle hachee of een verse pastasaus. Naast de uitstekende warmtegeleiding is gietijzer ook zeer duurzaam. Met het juiste onderhoud gaat deze pan jarenlang mee, misschien zelfs generaties lang. De Le Creuset Ronde Braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan veilig gebruikt worden in de oven op elke gewenste temperatuur. De deksel van de pan is voorzien van handige druipringen, waardoor het kookvocht gelijkmatig over het gerecht wordt verdeeld. Dit zorgt ervoor dat uw vlees heerlijk mals blijft en gelijkmatig gaart. Met de Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood kunt u met gemak de meest smaakvolle gerechten bereiden. Laat uw culinaire creativiteit de vrije loop en geniet van de duurzaamheid en veelzijdigheid van deze prachtige braadpan.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij duurzaam en stevig is. Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. De deksel heeft druipringen die het vocht gelijkmatig over de pan verdelen, waardoor je gerecht sappig blijft.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan weegt redelijk veel en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood betreft een Losse pan.

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood is Gietijzer.

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood weegt 4,3 kg.