1. pannen
  2. Demeyere Pannenset Classic 4-delig

Demeyere Pannenset Classic 4-delig

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Demeyere Pannenset Classic 4-delig wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Demeyere Pannenset Classic 4-delig op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Demeyere Pannenset Classic 4-delig

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

3,7 kg

Omschrijving van Demeyere Pannenset Classic 4-delig

Met de Demeyere Pannenset Classic 4-delig haal je een prachtige set in huis om mee te beginnen. De set bestaat uit maar liefst 3 kookpannen, 3 deksels en een handige steelpan. Wat deze pannen echt bijzonder maakt, is de 3-laagse bodem met een tussenlaag van zuiver aluminium. Dit zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en -verdeling, waardoor jouw gerechten perfect gaar worden. Een ander voordeel van deze pannen is dat ze isolerende wanden hebben, waardoor je op lage temperaturen kunt koken en tegelijkertijd energie kunt besparen. Daarnaast hebben de pannen een speciaal ontworpen rand, waardoor je gemakkelijk aardappels en groenten kunt afgieten zonder te morsen. Hygiëne is ook een belangrijk aspect bij deze pannenset. De handvatten van de pannen zijn gelast, waardoor vuil en vet geen kans krijgen om zich te nestelen. Deze veelzijdige pannenset is geschikt voor gebruik op iedere warmtebron, inclusief inductie, en kan zelfs veilig in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 280 °C. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine, wat zorgt voor extra gemak. Kortom, met de Demeyere Pannenset Classic 4-delig haal je niet alleen kwalitatieve pannen in huis, maar ook een set die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Dankzij de handige literaanduiding kun je vloeistoffen direct in de pannen afmeten. De handgrepen zijn gelast, waardoor er geen vuil tussen kan blijven zitten. De kookpannen kunnen gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen in de oven gebruikt worden tot 280 graden Celsius.

Minpunten
  • Als je de deksels eraf haalt, verlies je warmte omdat ze niet van glas zijn.

Veelgestelde vragen over Demeyere Pannenset Classic 4-delig

Demeyere Pannenset Classic 4-delig betreft een Pannenset.

Demeyere Pannenset Classic 4-delig is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Demeyere Pannenset Classic 4-delig heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Demeyere Pannenset Classic 4-delig is RVS.

Demeyere Pannenset Classic 4-delig weegt 3,7 kg.