1. pannen
  2. Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

5,7 kg

Omschrijving van Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen

Met de Tefal LOV lage braadpan van 28 cm in een prachtige groene kleur, kun je heerlijke stoofgerechten bereiden voor 3 tot 4 personen. Laat je inspireren en maak bijvoorbeeld een smaakvolle hachee of een mals suddervlees. Deze braadpan is voorzien van een handige condensatiedeksel, waardoor het vocht tijdens het koken terugvloeit in de pan en zorgt voor een extra sappig resultaat. Bovendien is de pan perfect geschikt voor slow cooking, mede dankzij de dikke bodem die de warmte optimaal vasthoudt. De Tefal LOV lage braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan zelfs in de oven tot aan 250 graden Celsius worden gebruikt. Daarnaast biedt deze pan nog iets speciaals: een QR-code op de doos waarmee je toegang krijgt tot een heel E-receptenboek vol met nieuwe en verrassende gerechten. Ontdek nieuwe culinaire hoogstandjes en laat je creativiteit de vrije loop! Na gebruik is het eenvoudig om de pan met de hand af te wassen, zodat je snel weer kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Pluspunten
  • De bolletjes in het deksel verspreiden het vocht gelijkmatig in de pan, waardoor jouw gerecht heerlijk mals blijft. Gietijzer geleidt warmte uitstekend, waardoor de pan zeer geschikt is voor het bereiden van stoofpotten. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan weegt relatief veel en is minder eenvoudig te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen betreft een Losse pan.

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen is Gietijzer.

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen weegt 5,7 kg.