1. pannen
  2. BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

9,6 kg

Omschrijving van BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

Met de BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm haal je een complete en veelzijdige set pannen in huis. Deze set bestaat uit twee kookpannen met een handig afgietsysteem, een koekenpan van 24 cm en een koekenpan van 28 cm. Hiermee kun je zowel kleine als grote gerechten bereiden voor je hele gezin of vriendengroep. De koekenpan van 24 cm is perfect voor het bakken van aardappelen, groenten of het maken van een omelet voor ongeveer 3 personen. In de grotere koekenpan van 28 cm kun je maar liefst 3 grote biefstukken tegelijkertijd bereiden. Zo kun je gemakkelijk een heerlijke maaltijd voor iedereen op tafel zetten. De kookpannen zijn voorzien van een handig afgietsysteem, waardoor je vloeistoffen snel en eenvoudig kunt afgieten. Je hoeft geen vergiet meer te gebruiken, want de deksel kan stevig worden vastgezet tijdens het afgieten. Daarnaast hebben de kookpannen een handige maataanduiding, waardoor je vloeistoffen direct kunt afmeten. Na het koken kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine en ze vervolgens stapelen om ruimte te besparen in je keukenkastje. Voor een langere levensduur van de koekenpannen wordt aangeraden om ze met de hand af te wassen. Met de BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 +.

Pluspunten
  • Je brengt een veelzijdige pannenset in huis met zowel kookpannen als koekenpannen van verschillende groottes. Deze pannenset heeft een eersteklas bouwkwaliteit, waardoor de pannen stevig zijn en lang meegaan. De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • RVS handgrepen worden warm tijdens het koken, dus heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm betreft een Pannenset.

BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm is RVS.

BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm weegt 9,6 kg.