1. pannen
  2. BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm

BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Emaille

Gewicht

2,8 kg

Omschrijving van BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm is een absolute must-have voor gezinnen en liefhebbers van gezellig eten met vrienden. Met een royale inhoud van 4 liter is deze pan perfect voor het bereiden van heerlijke stoofpotjes voor ongeveer 4 personen. Dankzij het gebruik van geëmailleerd staal is de binnenkant van de pan bijzonder glad, waardoor ingrediënten niet aan de bodem blijven plakken. Dit maakt het braden van vlees een eitje, waarbij je het eerst mooi aan kunt braden en vervolgens rustig kunt laten sudderen in bijvoorbeeld bouillon of bier. Deze veelzijdige pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, en kan ook veilig worden gebruikt in de oven tot wel 230 graden Celsius. Dit betekent dat je jouw gerecht gemakkelijk in de oven kunt laten sudderen, terwijl je op het fornuis ruimte overhoudt voor andere pannen. Daarnaast is de BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm niet alleen functioneel, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De pan is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je altijd een exemplaar kunt kiezen dat perfect past bij jouw persoonlijke smaak en keukeninrichting. Kortom, deze pan is een onmisbaar hulpmiddel voor het bereiden van heerlijke gerechten en een eyecatcher in elke keuken.

Pluspunten
  • De binnenkant van de pan is geëmailleerd en glad, zodat ingrediënten niet vast blijven plakken. De pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan ook in de oven gebruikt worden tot 230 graden Celsius. Met een gewicht van 3 kilogram is deze braadpan relatief licht en daarom makkelijk te gebruiken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van basisklasse, wat resulteert in vroegtijdige slijtage en minder stevigheid vergeleken met een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm

BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm betreft een Losse pan.

BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm is Emaille.

BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm weegt 2,8 kg.