1. pannen
  2. Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,8 kg

Omschrijving van Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

In de Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm kun je moeiteloos een heerlijke stamppot of chili con carne bereiden voor maar liefst 4 personen. Deze hapjespan is voorzien van een revolutionaire baklaag die wel 3 keer sterker is dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal wokpannen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over krassen en gaat de pan langer mee. Bovendien is het schoonmaken van de pan een fluitje van een cent. Dankzij de Tefal Thermo-Signal weet je altijd precies wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Hierdoor hoef je niet langer je hand boven de pan te houden om te controleren of hij warm genoeg is. Zodra je klaar bent met bakken, kun je de pan eenvoudig onder de kraan reinigen, waardoor de levensduur van de hapjespan wordt verlengd. Daarnaast is de Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm voorzien van een handige en comfortabele handgreep, waardoor je de pan moeiteloos kunt verplaatsen. Dankzij het grote formaat van 28 cm kun je met gemak grote hoeveelheden voedsel bereiden, ideaal voor gezellige etentjes met familie en vrienden. De Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm is een absolute must-have voor iedere keukenliefhebber die op zoek is naar een duurzame en praktische pan van topkwaliteit.

Pluspunten
  • Een pan met een titanium coating is erg stevig, waardoor deze minder snel slijt dan een pan met een standaard antiaanbaklaag. De bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven gebruikt worden tot 175 °C. De Tefal Thermo-Signal kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Aluminium behoudt de warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm is Aluminium.

Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm weegt 0,8 kg.