1. pannen
  2. BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,4 kg

Omschrijving van BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

Met de BK Brilliant Hapjespan met deksel zet je moeiteloos een heerlijke risotto of shakshuka op tafel voor maar liefst 3 personen. Deze pan is voorzien van een keramische baklaag, wat ervoor zorgt dat hij volledig vrij is van schadelijke PFAS stoffen. Dit betekent dat je vetarm kunt koken zonder de toevoeging van veel olie of boter. Dankzij de glazen deksel kun je gemakkelijk een oogje in het zeil houden terwijl je gerecht op temperatuur komt. Deze deksel zorgt ervoor dat de warmte in de pan blijft, waardoor je gerecht nog sneller klaar is. Bovendien is de BK Brilliant Hapjespan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot maar liefst 160 graden Celsius. Een ander handig detail is dat je geen pannenlappen meer nodig hebt, omdat de handgreep tijdens het koken koel blijft. Dit zorgt voor extra veiligheid en comfort tijdens het koken. En het beste van alles is dat je de pan na gebruik gewoon in de vaatwasser kunt reinigen. Geen gedoe meer met handmatig afwassen, maar gewoon lekker genieten van je maaltijd.

Pluspunten
  • De BK-pan wordt op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Met de glazen deksel kun je langzaam gerechten garen en je gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, hierdoor slijt hij eerder en is hij minder stevig dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel betreft een Losse pan.

BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel is Aluminium.

BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel weegt 1,4 kg.