1. pannen
  2. Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

4,3 kg

Omschrijving van Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood

Met de Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood bereid je heerlijke gerechten voor ongeveer 4 personen. Of je nu een gezin hebt of graag een restje overhoudt voor de volgende dag, deze pan is ideaal. Gemaakt van hoogwaardig gietijzer, zorgt deze pan voor een gelijkmatige opbouw en verdeling van warmte. Hierdoor is hij perfect voor het maken van smaakvolle stoofgerechten. Laat je inspireren en maak bijvoorbeeld een verrukkelijke hachee of een verse pastasaus. Naast de uitstekende kookprestaties is deze pan ook nog eens zeer duurzaam. Met het juiste onderhoud gaat hij jarenlang mee, misschien zelfs generaties lang. De Le Creuset Ronde Braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan veilig in de oven gebruikt worden op elke temperatuur. De deksel is voorzien van handige druipringen die ervoor zorgen dat het kookvocht gelijkmatig over het gerecht wordt verdeeld. Zo blijft het vlees heerlijk mals en wordt het gelijkmatig gegaard. Kies voor kwaliteit en gemak in de keuken met de Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood.

Pluspunten
  • Deze pan is van uitstekende kwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. De druipringen in de deksel zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig verdeeld wordt in de pan, waardoor je gerecht mals blijft.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is vrij zwaar en is minder makkelijk te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood betreft een Losse pan.

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood is Gietijzer.

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood weegt 4,3 kg.