1. pannen
  2. Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm

Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1 kg

Omschrijving van Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm

Bereid heerlijke Aziatische roerbakgerechten met de Tefal Natural Chef Keramische wokpan van 28 cm. Deze wokpan is uitgerust met een duurzame keramische antiaanbaklaag, waardoor de pan krasbestendig is en je minder olie of vet nodig hebt tijdens het koken. Dit zorgt niet alleen voor een sterke en gezonde maaltijd, maar maakt de pan ook nog eens milieuvriendelijk, omdat hij volledig gemaakt is van gerecycled aluminium. Dankzij de handige Tefal Thermo-Signal stip op de bodem van de pan, weet je altijd precies wanneer de pan op de juiste temperatuur is. Hierdoor behouden je ingrediënten niet alleen hun heerlijke textuur, maar ook hun volle smaak. Na het bereiden van je favoriete gerechten kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen, waardoor hij snel weer klaar is voor gebruik. Met de Tefal Natural Chef Keramische wokpan geniet je keer op keer van de meest smaakvolle en gezonde maaltijden!

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal duid wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De keramische anti-aanbaklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basis bouwkwaliteit, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan uit het middensegment en de topklasse.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm

Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm is Aluminium.

Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm weegt 1 kg.