1. pannen
  2. KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm

KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

2,49 kg

Omschrijving van KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een duurzame en stevige pannenset in huis, dankzij het hoogwaardige roestvrijstalen materiaal. Deze pannenset gaat langer mee dan pannen met een standaard baklaag, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. De roestvrijstalen baklaag zorgt ervoor dat je gemakkelijk rood vlees of gevogelte kunt dichtschroeien, waardoor je de heerlijke smaak en textuur van het vlees behoudt. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, wat betekent dat je ze kunt gebruiken op gasfornuizen, elektrische kookplaten, keramische kookplaten en zelfs inductiekookplaten. Bovendien kunnen deze pannen ook in de oven tot aan een temperatuur van 220 graden Celsius worden gebruikt, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt bij het bereiden van je favoriete gerechten. Om de levensduur van deze pannen te verlengen, wordt aanbevolen om ze met de hand af te wassen na het bakken. Gelukkig is dit een eenvoudige taak, dankzij het gladde oppervlak van het roestvrijstaal. Daarnaast is elke pan voorzien van een handig oog in de steel, waardoor je ze gemakkelijk kunt ophangen aan een haakje in je keuken. Zo blijven je pannen altijd binnen handbereik en kun je ze netjes opbergen. Met de KitchenAid Multiply Ko.

Pluspunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van topklasse, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan. Dankzij de roestvrijstalen baklaag kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien. Het metalen handvat is zeer duurzaam en smelt niet.

Minpunten
  • De RVS handgrepen worden warm tijdens het koken, dus heb je ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm

KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm betreft een Pannenset.

KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm is RVS.

KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 2,49 kg.