1. pannen
  2. GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

2,4 kg

Omschrijving van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm

Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm kun je niet alleen heerlijke eenpansgerechten maken, maar ook genieten van de veelzijdigheid van de hapjespan. Deze complete set bestaat uit twee koekenpannen van 20 en 28 cm, ideaal voor verschillende kookbehoeften. De kleine koekenpan is perfect voor het bakken van een heerlijk gebakken eitje, terwijl je in de grote koekenpan moeiteloos twee grote stukken vlees kunt bakken. De pannen uit de Craft serie zijn niet alleen duurzaam en krasbestendig, maar ook vrij van schadelijke PFAS-stoffen. Dit betekent dat je langer van deze pannen kunt genieten en tegelijkertijd gezonder kunt koken. Dankzij de rechte en hoge bakranden van de pannen is het bakoppervlak groter, waardoor je meer ruimte hebt om te koken. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen en kunnen ze veilig in de oven worden gebruikt tot wel 220 graden Celsius. En het beste van alles is dat je na het koken de pannen eenvoudig in de vaatwasser kunt plaatsen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm haal je een hoogwaardige set in huis die perfect is voor dagelijks gebruik en die je kookervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een hapjespan, zodat je roerbak- en stoofgerechten kunt maken. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel knapperig bakt. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller verslijten en minder stevig zijn dan pannen van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm betreft een Losse pan.

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm is Aluminium.

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Hapjespan 30 cm weegt 2,4 kg.