1. pannen
  2. WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

Merk

WMF

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

1,7 kg

Omschrijving van WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

Met de WMF CeraDur Profi Koekenpan 28 cm kun je genieten van heerlijk knapperige aardappeltjes en grote stukken vlees en vis. Deze pan is speciaal ontworpen met een keramische baklaag, waardoor je gerechten snel dichtschroeien en een perfect knapperig resultaat krijgen. Daarnaast is deze pan ook nog eens energiezuinig, dankzij de innovatieve TransTherm bodem. Deze bodem zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en houdt de warmte langer vast, waardoor je gerechten gelijkmatig garen. De WMF CeraDur Profi Koekenpan 28 cm is niet alleen functioneel, maar ook praktisch in gebruik. De pan is voorzien van een hittebestendige steelgreep, waardoor je de pan gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan zelfs in de oven tot 70 graden Celsius worden gebruikt. Na gebruik is de pan eenvoudig schoon te maken met de hand. Zo kun je keer op keer genieten van de beste resultaten met deze hoogwaardige koekenpan. Voeg deze pan toe aan je keuken en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en kwaliteit.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan in de oven gebruikt worden tot aan 70 graden Celsius. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor ingrediënten snel knapperig gebakken kunnen worden.

Minpunten
  • De pan kan niet in de vaatwasser, maar moet met de hand worden schoongemaakt.

Veelgestelde vragen over WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm betreft een Losse pan.

WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm is RVS.

WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm weegt 1,7 kg.