1. pannen
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Merk

Staub

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

6,9 kg

Omschrijving van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood haal je niet alleen een functioneel kookinstrument in huis, maar ook een ware eyecatcher voor in je keuken. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten door middel van aanbraden, bakken, stoven en karameliseren. Het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige en geleidelijke verspreiding van de warmte, wat ervoor zorgt dat je gerecht perfect gaar wordt en de smaken goed tot hun recht komen. Wat deze pan echt uniek maakt, is de platte, zware deksel met nopjes aan de binnenzijde. Deze nopjes zorgen ervoor dat het condensatieproces optimaal verloopt en je gerecht continu besprenkeld wordt. Hierdoor blijft je gerecht heerlijk mals en sappig, terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt. Wil je het condensatieproces versnellen? Dan kun je zelfs ijsblokjes op de komvormige deksel leggen tijdens het sudderen. Op deze manier geniet je niet alleen van een heerlijk gerecht, maar ook van een efficiënte bereidingswijze. Naast de functionele eigenschappen van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood, is ook het design van deze pan een lust voor het oog. De prachtige kersenrode kleur geeft een vrolijke touch aan je keuken en maakt van koken een feestje. De pan is daarnaast ook nog eens zeer duurzaam en gaat jarenlang.

Pluspunten
  • Deze pan is van topkwaliteit gebouwd, waardoor hij stevig is en lang meegaat. De bolletjes in de deksel zorgen voor een gelijkmatige verdeling van vocht in de pan, waardoor je gerecht mals blijft. De braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven tot 240 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is vrij zwaar en verplaats je minder makkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood betreft een Losse pan.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is Gietijzer.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood weegt 6,9 kg.