1. pannen
  2. Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood

Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

2,8 kg

Omschrijving van Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood

De Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood is een absolute must-have voor elke keukenliefhebber. Met deze pan kunt u heerlijke stoofpotten en schaaldieren bereiden. De pan is gemaakt van hoogwaardig geëmailleerd gietijzer, wat ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en uw gerechten langzaam kunnen garen. Wat deze braadpan echt uniek maakt, is het plaatstalen deksel. Dit deksel is lichter dan de gietijzeren variant en sluit perfect af, waardoor de warmte in de pan wordt vastgehouden en uw stoofpot niet snel afkoelt. U kunt deze pan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief de oven. Dit betekent dat u uw stoofpot gemakkelijk op temperatuur kunt houden, zelfs als u even weg moet. Na het smullen van uw heerlijke gerecht is het schoonmaken van de pan een fluitje van een cent. U hoeft alleen maar warm water en wat afwasmiddel te gebruiken en uw pan is weer klaar voor het volgende culinaire avontuur. Met de Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood haalt u niet alleen een kwaliteitsproduct in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw keukencollectie.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een hoogwaardige bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en een lange levensduur heeft. Le Creuset biedt levenslange garantie op deze pan. De druipringen in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat jouw gerecht lekker mals blijft.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan weegt aardig wat en is minder makkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood

Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood betreft een Losse pan.

Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood is Gietijzer.

Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood weegt 2,8 kg.