1. pannen
  2. KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,79 kg

Omschrijving van KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

Met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm kun je moeiteloos een maaltijd bereiden voor 3 tot 4 personen. Of je nu meerdere stukken vlees naast elkaar wilt bakken of een pan vol met heerlijke groenten wilt maken, met deze koekenpan is het allemaal mogelijk. Het beste van alles is dat je weinig olie nodig hebt vanwege de anti-aanbaklaag, wat het koken gezonder maakt. Deze lichtgewicht aluminium pan kan eenvoudig van het fornuis naar de tafel worden verplaatst zonder je zorgen te maken over hete handvatten. De greep blijft namelijk koel tijdens het koken. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven tot 160°C. Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine, maar als je wilt dat de pan langer meegaat, raden we aan om hem met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm haal je een veelzijdige en duurzame pan in huis die je helpt om heerlijke maaltijden te bereiden voor jezelf en je gezin.

Pluspunten
  • De kookpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 160 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm betreft een Losse pan.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm is Aluminium.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm weegt 0,79 kg.