1. pannen
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,9 kg

Omschrijving van GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is een essentieel keukengerei dat je kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn veelzijdige formaat is deze pan perfect voor het bereiden van heerlijke biefstukjes en het langzaam garen van smaakvolle omeletten. Wat deze koekenpan echt bijzonder maakt, is de PFAS-vrije keramische baklaag. Deze duurzame coating is vrij van schadelijke stoffen, zodat je met een gerust hart kunt koken. Daarnaast zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat je gerechten perfect bereid worden zonder dat je veel boter of olie hoeft te gebruiken. Dit betekent dat je gezonder kunt koken zonder in te leveren op smaak. Niet alleen is deze pan geschikt voor alle warmtebronnen, maar hij is ook vaatwasmachinebestendig. Dit betekent dat je na het genieten van je heerlijke maaltijd geen tijd hoeft te verspillen aan de afwas. De GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, gemak en gezond koken.

Pluspunten
  • De GreenPan-pan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 180 graden Celsius. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm betreft een Losse pan.

GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is Aluminium.

GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm weegt 0,9 kg.