1. pannen
  2. Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1 kg

Omschrijving van Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet alleen kwalitatieve pannen in huis, maar ook een milieubewuste keuze. Deze pannenset is namelijk gemaakt van 100% gerecycled aluminium, waardoor je een steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld. Deze pannen zijn niet alleen licht van gewicht, maar ook zeer duurzaam. De sterke keramische baklaag zorgt ervoor dat de pannen bestand zijn tegen krassen, waardoor ze langer meegaan. Daarnaast zorgt de gladde baklaag ervoor dat je weinig olie of boter nodig hebt tijdens het bakken, wat resulteert in gezondere maaltijden. Een handig kenmerk van deze pannenset is de Thermo-Signal stip, die aangeeft wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. De stip kleurt namelijk effen rood wanneer de pan warm genoeg is om te beginnen met koken. Zo hoef je nooit meer te gissen of je pan op de juiste temperatuur is. En na het smullen van je heerlijke gerechten, kun je de pannen gewoon in de vaatwasser zetten voor een moeiteloze reiniging. Kortom, met de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm geniet je niet alleen van kwaliteit en gemak, maar draag je ook je steentje bij aan een duurzamere wereld.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een wokpan, waarmee je vlees en groenten kunt roerbakken. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel krokant kunt bakken. De Tefal Thermo-Signal indicator kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, wat betekent dat ze eerder slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is Aluminium.

Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 1 kg.