1. pannen
  2. Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

5,7 kg

Omschrijving van Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood

Met de Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood maak je moeiteloos een heerlijke stoofpot voor een groot gezelschap. Deze pan heeft namelijk een royale inhoud van 6,3 liter, waardoor je genoeg ruimte hebt om al je favoriete ingrediënten toe te voegen. Het zware deksel zorgt ervoor dat de warmte perfect behouden blijft en de ingrediënten langzaam kunnen garen. Op deze manier blijven alle smaken en vitaminen optimaal behouden. Deze braadpan is vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor kun je de pan op alle warmtebronnen gebruiken, inclusief in de oven. Ideaal als je gerechten warm wilt houden of nog even verder wilt laten garen. Na gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand reinigen, zodat de kwaliteit behouden blijft en je nog jarenlang plezier hebt van deze pan. Houd er wel rekening mee dat de Le Creuset braadpan 31 cm een behoorlijk formaat heeft. Het kan dus voorkomen dat de inductiekookzone niet de gehele bodem van de pan bedekt. Desondanks is deze pan een absolute must-have voor iedere kookliefhebber die graag geniet van heerlijke stoofgerechten voor een groot gezelschap.

Pluspunten
  • Deze pan is van uitstekende kwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. De deksel heeft druipringen die het vocht gelijkmatig verdelen, waardoor je gerecht mals blijft.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is relatief zwaar en is minder eenvoudig te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood betreft een Losse pan.

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood is Gietijzer.

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood weegt 5,7 kg.