1. pannen
  2. Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,9 kg

Omschrijving van Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm biedt een milieubewuste bakervaring, dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal. Met deze koekenpan kun je heerlijke aardappeltjes bakken voor gemiddeld 2 personen. De pan is voorzien van een sterke keramische antiaanbaklaag van maar liefst 5 lagen. Hierdoor is de baklaag krasbestendig en blijven ingrediënten niet vastkleven. Daarnaast kun je tijdens het bakken gebruik maken van minimale hoeveelheden olie of boter, waardoor je vetarm kunt koken. Deze veelzijdige pan is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 250 graden Celsius. Hierdoor kun je je gerecht warm houden voor het geval je bezoek wat later arriveert. Dankzij de Tefal Thermo-Signal technologie kun je precies zien wanneer de pan op de juiste temperatuur is. Na het genieten van je maaltijd kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen, waardoor je de levensduur van de pan verlengt. Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm haal je niet alleen een duurzaam en praktisch kookgerei in huis, maar ook een mooie toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal kook je milieubewust. Met de keramische baklaag kun je ingrediënten snel krokant bakken, zelfs op hoge temperaturen. Deze bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot aan 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de RVS handgrepen warm, daarom heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm betreft een Losse pan.

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is Aluminium.

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm weegt 0,9 kg.