1. pannen
  2. Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

Omschrijving van Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

Met de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig haal je een compacte en uiterst veelzijdige set pannen in huis. Deze set bevat maar liefst 6 verschillende soorten pannen, 3 kunststof deksels, 3 spatels en 2 afneembare handgrepen. Dankzij de Tefal Thermo-Signal stip weet je altijd precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Deze stip kleurt namelijk rood wanneer de pan klaar is om te gebruiken, waardoor je niet langer je hand boven de pan hoeft te houden om te controleren of hij warm genoeg is. Dankzij de titanium coating is de antiaanbaklaag van deze pannen tot wel 6 keer sterker dan de standaard baklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor kun je vetarm bakken en voorkom je krassen op de baklaag. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig met de hand afwassen om de levensduur te verlengen. Bovendien kun je de pannen zonder de handgreep op elkaar stapelen, waardoor je veel ruimte bespaart in je keukenkastjes. Met de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig haal je niet alleen een hoogwaardige en duurzame pannenset in huis, maar ook een set die je veel vrijheid en gemak biedt tijdens het koken. Voortaan kun je met plezier en zonder zorgen de heerlijkste gerechten bereiden.

Pluspunten
  • In deze set vind je diverse soorten pannen en kookaccessoires, waarmee je een complete kookset in huis haalt. Voordat je de pannen in de oven zet, verwijder je de kunststof handgrepen, zodat ze niet smelten. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • De plastic handgreep is minder bestendig dan roestvrij staal en kan smelten.

Veelgestelde vragen over Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig betreft een Pannenset.

Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig is RVS.

Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig weegt .