1. pannen
  2. Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

1,8 kg

Omschrijving van Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

Met de Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm bereid je moeiteloos heerlijke roerbak- en stoofschotels of een smaakvolle risotto. De bijgeleverde glazen deksel zorgt ervoor dat je gerechten langzaam kunnen garen, terwijl je het kookproces nauwlettend in de gaten houdt. Met behulp van de innovatieve Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt om je eten erin te doen. Zodra de stip effen rood kleurt, weet je dat de pan klaar is voor gebruik. Hierdoor kun je jouw vlees perfect knapperig van buiten en mals van binnen bakken. De Tefal Natural Force Hapjespan is voorzien van een duurzame Mineralia+ coating, verrijkt met mineralen. Deze speciale coating maakt de pan extreem krasbestendig en zorgt ervoor dat hij lang meegaat. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Het schoonmaken van de pan is een fluitje van een cent, want na gebruik kun je hem eenvoudig met de hand reinigen. Kortom, met de Tefal Natural Force Hapjespan geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van een duurzaam en gebruiksvriendelijk kookgerei.

Pluspunten
  • Met de glazen deksel kook je gerechten langzaam en kun je je gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan kan gebruikt worden op alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie, en is ook geschikt voor gebruik in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een kwaliteit van basisklasse in bouw, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan van de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm betreft een Losse pan.

Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm is RVS.

Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm weegt 1,8 kg.

Bekijk ook andere pannen