1. pannen
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal jij een complete bakpannenset in huis. Deze set bestaat uit een koekenpan van 24 centimeter, een koekenpan van 28 centimeter en een wokpan van 28 centimeter. Met deze pannen kun je allerlei heerlijke gerechten bereiden. De koekenpan van 24 centimeter is perfect voor het bakken van een stukje vlees, terwijl je in de koekenpan van 28 centimeter tegelijkertijd de aardappeltjes lekker krokant kunt bakken. Voor het roerbakken van groenten kun je de wokpan gebruiken. Dankzij de PFAS-vrije keramische baklaag zijn deze pannen duurzaam en gemaakt zonder schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met weinig boter of olie bakken, waardoor je gezondere gerechten kunt bereiden. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus je kunt ze gebruiken op gas, elektrisch, keramisch en zelfs inductie. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Als je de pannen liever met de hand afwast, gaan ze dankzij de hoge kwaliteit materialen langer mee. Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm geniet je van kwaliteitspannen die je kookervaring naar een hoger niveau tillen.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. De pan van GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is Aluminium.

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 1,1 kg.

Bekijk ook andere pannen