1. pannen
  2. BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm

BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm

Met de BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm kun je moeiteloos 2 sappige biefstukken dichtschroeien. Deze koekenpan heeft een dikke RVS bodem van 3Ply, bestaande uit een combinatie van aluminium en RVS. Dit zorgt voor een snelle warmteopname en een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je snel en op hoge temperatuur kunt bakken. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan zelfs gebruikt worden in de oven op elke gewenste temperatuur. Ideaal als je de biefstukken langzaam wilt laten garen in de oven. En het beste van alles? Na het bakken hoef je de pan niet met de hand af te wassen, want hij kan gewoon in de vaatwasmachine. Bovendien heeft de BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm nog meer handige eigenschappen. Zo is de pan voorzien van een ergonomische handgreep die zorgt voor een comfortabele grip tijdens het koken. Daarnaast is de pan voorzien van een handige schenkrand, waardoor je gemakkelijk kunt afgieten zonder te morsen. De pan heeft een ruime diameter van 28 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om meerdere stukken vlees tegelijkertijd te bakken. De duurzame materialen en de hoogwaardige kwaliteit van de BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm zorgen ervoor dat je jarenlang plezier zult hebben van deze pan. Dus als je op zoek bent naar een veelzijdige en betrouwbare koekenpan, dan.

Pluspunten
  • Deze koekenpan heeft een bouwkwaliteit van topklasse, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Je kunt vlees gemakkelijk dichtschroeien omdat het vet goed over de reliëfbodem verspreidt. Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken.

Minpunten
  • Ingrediënten blijven snel kleven aan de pan vanwege de roestvrijstalen coating.

Veelgestelde vragen over BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm

BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm betreft een Losse pan.

BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm is RVS.

BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm weegt 1,1 kg.