1. pannen
  2. GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,5 kg

Omschrijving van GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is een must-have voor kleine huishoudens. Deze compacte pan biedt talloze mogelijkheden in de keuken. Met zijn antiaanbaklaag bereid je gezonde maaltijden met minimale hoeveelheden boter of olie. Bovendien is deze pan gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is. De keramische coating op de bodem van deze pan is niet alleen duurzaam, maar ook vrij van schadelijke PFAS-stoffen. Je kunt met een gerust hart heerlijke gerechten bereiden, wetende dat je geen schade toebrengt aan het milieu of je gezondheid. Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan veilig in de oven worden gebruikt. Een belangrijke tip: het RVS-handvat kan heet worden tijdens het koken, dus wees voorzichtig bij het hanteren van de pan. Gelukkig is het onderhoud van deze pan eenvoudig, want hij is vaatwasmachinebestendig. Geniet van heerlijke maaltijden zonder gedoe met de afwas. Met de GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm bereid je gezonde en smaakvolle gerechten, terwijl je tegelijkertijd milieubewust bezig bent.

Pluspunten
  • De GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij van PFAS is. De kookpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 280 graden Celsius. Een aluminium pan is lichtgewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basis bouwkwaliteit, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm betreft een Losse pan.

GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is Aluminium.

GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm weegt 0,5 kg.