1. pannen
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

Merk

Staub

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

6,9 kg

Omschrijving van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart voeg je een ware blikvanger toe aan je keuken. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is perfect voor het aanbraden, bakken, stoven en karameliseren van al je favoriete ingrediënten. Het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige en geleidelijke warmteverdeling, waardoor je gerechten perfect worden bereid. Bovendien behoudt de pan de warmte lang, dus je kunt het vuur laag zetten en energie besparen terwijl je gerecht langzaam suddert. De platte, zware deksel van de pan is voorzien van nopjes aan de binnenkant. Dit unieke druppelsysteem samen met het condensatieproces zorgt ervoor dat je gerecht continu wordt besprenkeld. Hierdoor suddert het gelijkmatig gaar en blijft er bijna geen vocht verloren. Wil je het condensatieproces versnellen? Plaats dan ijsblokjes op de deksel tijdens het sudderen. Zo geniet je nog sneller van heerlijke, sappige gerechten. De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Deze pan is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij stevig is en lang meegaat. De bolletjes in de deksel zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het vocht in de pan, waardoor jouw gerecht mals blijft. De braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 240 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is vrij zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart betreft een Losse pan.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart is Gietijzer.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart weegt 6,9 kg.