1. pannen
  2. Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,6 kg

Omschrijving van Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is de perfecte pan voor het bereiden van een heerlijk ontbijt met twee sappige eitjes. Deze koekenpan is niet zomaar een pan, maar een duurzame metgezel die lang meegaat. Dankzij de titanium coating blijven ingrediënten niet aan de pan plakken en hoef je je geen zorgen te maken over krassen. Wat deze pan echt uniek maakt, is de Thermo-Signal technologie. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat de pan een effen rode kleur aanneemt wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Zo weet je altijd precies wanneer het tijd is om je eitjes toe te voegen en krijg je keer op keer een perfect resultaat. Om ervoor te zorgen dat deze pan nog langer meegaat, raden we aan om hem met de hand af te wassen. Op deze manier behoudt de pan zijn kwaliteit en kun je nog jarenlang genieten van de perfecte bakresultaten.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood zodra de juiste baktemperatuur is bereikt. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius. Een aluminium pan is licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Aluminium houdt warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm betreft een Losse pan.

Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is Aluminium.

Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm weegt 0,6 kg.