1. pannen
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,6 kg

Omschrijving van GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm haal je een compacte en handige pan in huis. Deze pan is perfect voor kleine gezinnen of wanneer je voor jezelf kookt. Met een diameter van 20 cm is hij ideaal voor het bakken van 2 eieren of een stukje kipfilet. De GreenPan Torino is gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor hij snel op temperatuur komt en gemakkelijk te hanteren is. De pan is voorzien van een PFAS-vrije keramische baklaag, die niet alleen duurzaam is, maar ook vrij van schadelijke stoffen. Dankzij deze hoogwaardige anti-aanbaklaag heb je slechts een klein beetje boter of olie nodig om perfecte resultaten te bereiken en gezonde gerechten te bereiden. Wat deze pan nog aantrekkelijker maakt, is dat hij geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Na gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasser doen, waardoor je geen tijd hoeft te besteden aan het afwassen. Met de GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm ben je verzekerd van kwaliteit en gemak in de keuken.

Pluspunten
  • De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De bakpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kan tot 180 graden Celsius in de oven gebruikt worden. Een aluminium pan is licht in gewicht en daardoor makkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisbouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm betreft een Losse pan.

GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm is Aluminium.

GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm weegt 0,6 kg.