1. pannen
  2. GreenPan Craft Wokpan 28 cm

GreenPan Craft Wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Craft Wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Craft Wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Craft Wokpan 28 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,48 kg

Omschrijving van GreenPan Craft Wokpan 28 cm

Met de GreenPan Craft Wokpan 28 cm haal je niet zomaar een gewone wokpan in huis. Deze pan is speciaal ontworpen om vlees, vis en groenten op een perfecte manier te roerbakken. Wat deze wokpan nog specialer maakt, is dat hij op een duurzame manier is geproduceerd en daardoor lang meegaat. Deze wokpan is uitgerust met een unieke PFAS vrije keramische antiaanbaklaag. Hierdoor heb je maar weinig boter of olie nodig om je ingrediënten te bakken, en dat betekent dat je op een gezondere manier kunt koken. Daarnaast zorgen de rechte randen van de pan ervoor dat het bakoppervlak groter is. Dit betekent dat je meer ruimte hebt om al je heerlijke gerechten te bereiden. De GreenPan Craft Wokpan 28 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bovendien kun je deze pan veilig gebruiken in de oven, tot een temperatuur van maar liefst 220 graden Celsius. En het beste van alles? Na het gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasser reinigen. Zo wordt het schoonmaken een fluitje van een cent en kun je snel weer genieten van je volgende culinaire avontuur.

Pluspunten
  • De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Dankzij de keramische coating slijt de pan minder snel dan een pan met een standaard anti-aanbaklaag. De bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en is geschikt voor gebruik in de oven tot 220 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van een basisklasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenPan Craft Wokpan 28 cm

GreenPan Craft Wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

GreenPan Craft Wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Craft Wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Craft Wokpan 28 cm is Aluminium.

GreenPan Craft Wokpan 28 cm weegt 1,48 kg.