1. pannen
  2. Greenpan Craft Koekenpan 28 cm

Greenpan Craft Koekenpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Greenpan Craft Koekenpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Greenpan Craft Koekenpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Greenpan Craft Koekenpan 28 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,4 kg

Omschrijving van Greenpan Craft Koekenpan 28 cm

Met de GreenPan Craft Koekenpan 28 cm haalt u een hoogwaardige en duurzaam geproduceerde pan in huis die garant staat voor jarenlang kookplezier. De pan is uitgerust met een innovatieve PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag, waardoor u met weinig vet kunt bakken en gezonder kunt koken. De rechte randen van de pan zorgen voor een groter bakoppervlak, waardoor u meer ruimte heeft om te koken. Deze koekenpan van 28 cm is perfect geschikt voor het bakken van grote stukken vlees of vis. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan deze veilig gebruikt worden in de oven tot een temperatuur van 220 graden. Na het koken kunt u de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasser, waardoor u meer tijd overhoudt om van uw maaltijd te genieten. Met de GreenPan Craft Koekenpan 28 cm haalt u niet alleen een stijlvolle en praktische pan in huis, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld. Kies voor kwaliteit en gemak met deze veelzijdige en milieuvriendelijke koekenpan.

Pluspunten
  • De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, wat betekent dat hij vrij is van PFAS. Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel knapperig worden.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over Greenpan Craft Koekenpan 28 cm

Greenpan Craft Koekenpan 28 cm betreft een Losse pan.

Greenpan Craft Koekenpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Greenpan Craft Koekenpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Greenpan Craft Koekenpan 28 cm is Aluminium.

Greenpan Craft Koekenpan 28 cm weegt 1,4 kg.