1. pannen
  2. Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

1 kg

Omschrijving van Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm is de perfecte keuze voor liefhebbers van Aziatische gerechten. Deze wokpan is opgebouwd uit maar liefst 7 lagen die zich uitstrekken tot aan de rand, waardoor een optimale warmteverdeling gegarandeerd is. Met een totale dikte van 2,3 millimeter kun je rekenen op een gelijkmatige verwarming over het gehele oppervlak. Hierdoor kun je vlees en groenten snel en gelijkmatig roerbakken, terwijl ze hun knapperigheid behouden. Het handvat van de Demeyere Wok wordt gelast en niet geschroefd, waardoor er geen ruimte is voor vuil en vet om zich op te hopen. Bovendien is deze wokpan voorzien van een speciale oppervlaktebehandeling, wat betekent dat je hem eenvoudig kunt reinigen en dat het roestvrijstalen oppervlak altijd zijn zilverwitte glans behoudt, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Met de Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm haal je een hoogwaardige wokpan in huis die niet alleen praktisch is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je keuken. Met zijn duurzame constructie en uitstekende warmteverdeling ben je verzekerd van heerlijke Aziatische maaltijden, keer op keer.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse kwaliteit en is stevig en duurzaam. De handgreep is gelast, waardoor er geen vuil blijft zitten. De bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • Ingrediënten blijven snel kleven aan de pan dankzij de roestvrijstalen baklaag.

Veelgestelde vragen over Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm betreft een Losse pan.

Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm is RVS.

Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm weegt 1 kg.