1. pannen
  2. Demeyere Classic Pannenset 5-delig

Demeyere Classic Pannenset 5-delig

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Demeyere Classic Pannenset 5-delig wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Demeyere Classic Pannenset 5-delig op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Demeyere Classic Pannenset 5-delig

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

8,4 kg

Omschrijving van Demeyere Classic Pannenset 5-delig

De Demeyere Classic Pannenset 5-delig is de perfecte keuze voor iedereen die graag kookt en een complete set pannen nodig heeft. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden. De set bestaat uit 2 kookpannen, 2 soeppannen en een steelpan, waardoor je verschillende gerechten tegelijkertijd kunt koken. De pannen zijn voorzien van een 3-laagse bodem die zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding. Hierdoor kun je jouw gerechten perfect gaar laten worden, zonder dat ze aanbranden. Daarnaast hebben de pannen een speciaal gevormde rand, waardoor je hete vloeistoffen gemakkelijk kunt afgieten zonder te morsen. Een ander groot voordeel van deze pannenset is dat de handvatten gelast zijn, waardoor er geen vuil kan achterblijven. Dit maakt het schoonmaken van de pannen een eenvoudige klus. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen ze zelfs in de oven tot 280 °C worden gebruikt. Dit is vooral handig wanneer je een gerecht wilt laten doorgaren, maar nog ruimte nodig hebt op het fornuis. Na een heerlijke maaltijd hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de pannen. Deze pannenset kan namelijk gewoon in de vaatwasmachine gereinigd worden. Dit bespaart je kostbare tijd en energie, zodat je meer tijd kunt besteden aan.

Pluspunten
  • Dankzij de handige literaanduiding kun je vloeistoffen direct in de pannen afmeten. De handgrepen zijn gelast, waardoor er geen vuil tussen blijft zitten. De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 280 °C.

Minpunten
  • De deksels zijn niet gemaakt van glas, daardoor gaat er warmte verloren wanneer je in de pan kijkt.

Veelgestelde vragen over Demeyere Classic Pannenset 5-delig

Demeyere Classic Pannenset 5-delig betreft een Pannenset.

Demeyere Classic Pannenset 5-delig is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Demeyere Classic Pannenset 5-delig heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Demeyere Classic Pannenset 5-delig is RVS.

Demeyere Classic Pannenset 5-delig weegt 8,4 kg.