1. pannen
  2. Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

Met de Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm kun je nu vlees en groenten roerbakken zonder de noodzaak van veel olie of boter, dankzij de extra sterke baklaag. Deze baklaag is maar liefst tot 3 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag die je vindt op andere Tefal wokpannen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over krassen en slijtage, want de pan blijft langer in topconditie. Wil je graag weten wanneer de pan de perfecte baktemperatuur bereikt heeft? Geen probleem! De Tefal Thermo-Signal stip op de pan kleurt rood, wat aangeeft dat de pan klaar is voor gebruik. Dit betekent dat je precies weet wanneer je de ingrediënten in de pan kunt leggen, zonder dat je je hand boven de pan hoeft te houden. Dit is niet alleen handig, maar ook veilig. En als je klaar bent met het bereiden van je heerlijke gerechten, kun je de wokpan eenvoudig met de hand afwassen. Op deze manier verleng je de levensduur van de pan en kun je er nog langer van genieten. De Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is de perfecte keuze voor iedereen die graag gezond en gemakkelijk wil koken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Pluspunten
  • Een pan met een titanium coating is erg sterk, waardoor deze minder snel slijt dan een pan met een standaard anti-aanbaklaag. De Tefal Thermo-Signal kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Dankzij de anti-aanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • Aluminium behoudt minder goed warmte.

Veelgestelde vragen over Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is Aluminium.

Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm weegt 1,2 kg.

Bekijk ook andere pannen