1. pannen
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 & 28 cm haal je niet alleen een goede basis in huis, maar ook een duurzame en gezonde kookervaring. Deze set bestaat uit twee pannen: een koekenpan van 24 centimeter en een koekenpan van 28 centimeter. De 24 centimeter pan is perfect voor het bereiden van een sappig stukje vlees, terwijl je in de 28 centimeter pan tegelijkertijd heerlijk krokante aardappeltjes kunt bakken. Wat deze pannenset echt bijzonder maakt, is de PFAS-vrije keramische baklaag. Deze baklaag is niet alleen duurzaam, maar ook vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met weinig boter of olie bakken, wat resulteert in extra gezonde gerechten. Bovendien zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat je eten niet aan de pan blijft plakken, waardoor je ook geen gedoe hebt met schoonmaken. De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Na gebruik kun je de pannen gewoon in de vaatwasmachine doen, waardoor je geen kostbare tijd hoeft te besteden aan de afwas. Kortom, met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset haal je een veelzijdige, gezonde en gebruiksvriendelijke set in huis waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Pluspunten
  • De pan van GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, zodat hij vrij is van PFAS. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 180 graden Celsius. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • Aluminium behoudt warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm betreft een Pannenset.

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is Aluminium.

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm weegt .