1. pannen
  2. GreenChef Keramische koekenpan 28 cm

GreenChef Keramische koekenpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenChef Keramische koekenpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenChef Keramische koekenpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenChef Keramische koekenpan 28 cm

Merk

GreenChef

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,97 kg

Omschrijving van GreenChef Keramische koekenpan 28 cm

Met de GreenChef Keramische koekenpan 28 cm bak je snel en moeiteloos je favoriete vleesgerechten knapperig, dankzij de innovatieve keramische baklaag. Deze speciale coating zorgt ervoor dat je korter en heter kunt bakken, tot een indrukwekkende temperatuur van 400 graden Celsius. Hierdoor behoudt je vlees zijn sappigheid en krijgt het die heerlijke krokante korst. Bovendien heb je slechts een minimale hoeveelheid olie of boter nodig, waardoor je gezonder kunt koken zonder concessies te doen aan de smaak. De GreenChef Keramische koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Met zijn lichte gewicht van slechts 0,97 kilogram en het gebruik van hoogwaardig aluminium materiaal, is deze pan uiterst handig in gebruik. Je kunt hem eenvoudig verplaatsen van het fornuis naar de eettafel, zonder enige moeite. Na het genieten van je maaltijd, kun je de pan zonder zorgen in de vaatwasser plaatsen. Wil je de levensduur van je pan verlengen? Dan kun je ervoor kiezen om hem met de hand af te wassen. Zo kun je nog langer genieten van de geweldige kookprestaties van de GreenChef Keramische koekenpan.

Pluspunten
  • De keramische coating kan hoge temperaturen verdragen, waardoor ingrediënten snel krokant worden gebakken. De pan is geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie. Deze bakpan heeft een diameter van 28 centimeter en weegt 0,97 kilogram, hij is dus erg licht en gemakkelijk te gebruiken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basis bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenChef Keramische koekenpan 28 cm

GreenChef Keramische koekenpan 28 cm betreft een Losse pan.

GreenChef Keramische koekenpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenChef Keramische koekenpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenChef Keramische koekenpan 28 cm is Aluminium.

GreenChef Keramische koekenpan 28 cm weegt 0,97 kg.

Bekijk ook andere pannen