1. pannen
  2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

2,17 kg

Omschrijving van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm breng je niet alleen 2 koekenpannen, maar ook een hapjespan in je keuken. In de koekenpannen kun je aardappelen en hamburgers bakken voor 3 personen. De hapjespan is handig voor bijvoorbeeld een heerlijk eenpansgerecht. De pannen uit de Balans serie zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ze hebben ook een sterke keramische coating. Dit zorgt ervoor dat je korter en heter kunt bakken, terwijl je toch de vitamines en smaak van je ingrediënten behoudt. Je kunt de pannen gebruiken op alle warmtebronnen en zelfs in de oven tot 160 graden Celsius. Dit is erg handig als je je gerecht warm wilt houden. Na het bakken kun je de pannen gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasser. De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is ideaal voor elke keukenliefhebber. Met deze set kun je verschillende gerechten bereiden voor zowel kleine als grote gezelschappen. De set bevat niet alleen twee verschillende maten koekenpannen, maar ook een hapjespan. Hierdoor kun je eenvoudig eenpansgerechten maken en genieten van de heerlijke smaken die behouden blijven door de sterke keramische baklaag. Deze coating zorgt er namelijk voor dat je ingrediënten snel en gelijkmatig worden verwarmd, zodat je ze perfect kunt bakken. Daarnaast kun je de pannen gebruiken op alle warmte.

Pluspunten
  • In deze set pannen is ook een hapjespan inbegrepen, zodat je roerbak- en stoofschotels kunt maken. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven worden gebruikt tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van een basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen van de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm betreft een Losse pan.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is Aluminium.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm weegt 2,17 kg.

Bekijk ook andere pannen