1. pannen
  2. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,93 kg

Omschrijving van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm is de perfecte pan voor het bakken van heerlijke maaltijden. Dankzij de extra titanium baklaag bak je met weinig boter tot wel 3 hamburgers tegelijkertijd. Deze unieke baklaag is maar liefst 3 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal koekenpannen, waardoor je gezonder kunt bakken en krassen op de baklaag voorkomt. Met de handige Tefal Thermo-Signal weet je altijd precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Je hoeft niet langer je hand boven de pan te houden om te controleren of deze op temperatuur is. Dit bespaart tijd en maakt het bakproces nog makkelijker. Bovendien kun je de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm eenvoudig met de hand afwassen, waardoor je de levensduur van de pan verlengt en er nog langer van kunt genieten. Met deze veelzijdige koekenpan kun je niet alleen overheerlijke hamburgers bakken, maar ook andere gerechten zoals gebakken eieren, pannenkoeken, groenten en nog veel meer. De pan heeft een diameter van 24 cm, waardoor er voldoende ruimte is om grote porties te bereiden. De stevige handgreep zorgt voor een goede grip en dankzij de speciale inductiebodem is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm is een absolute must-have voor iedere keukenliefhebber.

Pluspunten
  • De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken vanwege de antiaanbaklaag. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Aluminium houdt minder goed warmte vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm betreft een Losse pan.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm is Aluminium.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm weegt 0,93 kg.