1. pannen
  2. Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

Met de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm haal je een praktische set van 2 koekenpannen in huis. Deze pannen stellen je in staat om tegelijkertijd heerlijke biefstukjes en knapperige aardappelschijfjes te bakken. De pannen zijn voorzien van een solide 5 millimeter dikke aluminium bodem, waardoor de warmte snel en gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor kun je genieten van een perfecte kookervaring. Om het koken nog gemakkelijker te maken, zijn de pannen uitgerust met een duurzame anti-aanbaklaag. Deze coating zorgt ervoor dat je weinig olie of boter nodig hebt tijdens het bakken en voorkomt dat je ingrediënten aan de bodem blijven plakken. Het is echter belangrijk om alleen kunststof en houten kookgerei te gebruiken om de anti-aanbaklaag te beschermen tegen beschadigingen. Hierdoor kun je optimaal gebruikmaken van de voordelen van deze fantastische pannenset. De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Bovendien zijn de pannen vaatwasserbestendig, maar voor een langere levensduur raden wij aan om ze met de hand af te wassen. Met deze hoogwaardige pannenset haal je niet alleen functionaliteit in huis, maar ook een stijlvol design dat past in elke keuken. Kortom, met de Demeyere Alu Comfort 3.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen worden gebruikt in de oven tot 150 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht, waardoor je ze gemakkelijker kunt verplaatsen.

Minpunten
  • The sentence is already in Dutch

    .

    It means "The non-stick coating is not scratch-resistant.".

Veelgestelde vragen over Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm betreft een Pannenset.

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm is Aluminium.

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm weegt 1,6 kg.