1. pannen
  2. Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm

Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,5 kg

Omschrijving van Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm

Met de Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm haal je een veelzijdige en ruime koekenpan in huis. Deze pan is perfect geschikt om een grote portie krieltjes te bakken voor het hele gezin. Daarnaast is de pan ook ideaal voor het bakken van langwerpige stukken vlees en vis. De bodem van de pan is extra dik en bestaat uit 3 lagen, waardoor je de koekenpan kunt gebruiken op een inductieplaat, maar ook op andere warmtebronnen. Deze koekenpan is voorzien van een duurzame anti-aanbaklaag met een titanium basislaag. Hierdoor kun je de pan langdurig gebruiken zonder dat de anti-aanbaklaag beschadigd raakt. Om de levensduur van de anti-aanbaklaag te verlengen, raden we aan om geen harde spatels te gebruiken en de pan na gebruik af te wassen met een sopje. Demeyere biedt maar liefst 5 jaar garantie op productie- en materiaalfouten, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van deze hoogwaardige koekenpan. Met de Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm ben je verzekerd van kwaliteit en gebruiksgemak in de keuken.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 230 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag hoef je tijdens het bakken weinig olie of boter te gebruiken. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor makkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • De antiaanbaklaag kan krassen.

Veelgestelde vragen over Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm

Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm betreft een Losse pan.

Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm is Aluminium.

Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm weegt 1,5 kg.