1. pannen
  2. BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Emaille

Gewicht

2 kg

Omschrijving van BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is de perfecte keuze voor een klein huishouden of voor diegenen die graag meerdere eenpersoonsporties tegelijkertijd bereiden. Met een inhoud van 2,5 liter is deze pan ideaal voor het maken van stoofpotjes voor 2 tot 3 personen. Gemaakt van hoogwaardig geëmailleerd staal, heeft de binnenkant van de pan een uitzonderlijk glad oppervlak, waardoor ingrediënten niet blijven plakken. Dit maakt het gemakkelijk om vlees eerst aan te braden en vervolgens te laten sudderen in bijvoorbeeld bouillon of bier. De BK Fortalit Stoof/Braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en is ook geschikt voor gebruik in de oven tot 230 graden Celsius. Dit betekent dat je je gerecht in de oven kunt laten sudderen terwijl er meer ruimte op het fornuis is voor andere pannen. Daarnaast is de pan ook nog eens erg duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is een onmisbaar keukengerei voor iedereen die graag heerlijke en gevarieerde maaltijden bereidt.

Pluspunten
  • De geëmailleerde binnenkant is glad, zodat ingrediënten niet blijven plakken. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven gebruikt worden tot 230 graden Celsius. Een braadpan van 2 kilogram is relatief licht en daardoor makkelijk te gebruiken.

Minpunten
  • De pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm betreft een Losse pan.

BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is Emaille.

BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm weegt 2 kg.