1. pannen
  2. Demeyere Proline Koekenpan 24 cm

Demeyere Proline Koekenpan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Demeyere Proline Koekenpan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Demeyere Proline Koekenpan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Demeyere Proline Koekenpan 24 cm

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

1,7 kg

Omschrijving van Demeyere Proline Koekenpan 24 cm

De Demeyere Proline Koekenpan 24 cm maakt bakken gemakkelijk en efficiënt. Deze pan is perfect voor het bereiden van 3 grote biefstukken of gebakken aardappels voor 3 tot 4 personen. De bodem van de pan bestaat uit 7 lagen die doorlopen tot aan de rand, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de hele pan. Hierdoor worden ook de zijkanten van het vlees krokant gebakken en bespaar je energie. Dankzij de goede warmteverdeling hoef je de temperatuur niet hoog te houden, waardoor je energie bespaart zonder dat de pan afkoelt. Deze koekenpan heeft geen antiaanbaklaag, waardoor je vlees heerlijk krokant wordt gebakken. Dit is ideaal voor een mals én krokant biefstukje. Na gebruik is de pan eenvoudig schoon te maken met een afwasborstel en wat sop. De Demeyere Proline Koekenpan 24 cm is een duurzame en hoogwaardige pan die garant staat voor jarenlang bakplezier. De stevige constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze pan bestand is tegen intensief gebruik. Met deze pan bereid je met gemak heerlijke maaltijden voor het hele gezin.

Pluspunten
  • Deze pan is van topkwaliteit gemaakt, waardoor hij stevig is en lang meegaat. De handgreep is gelast, waardoor vuil niet blijft plakken. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • Vanwege de rvs baklaag hechten ingrediënten zich snel aan de pan.

Veelgestelde vragen over Demeyere Proline Koekenpan 24 cm

Demeyere Proline Koekenpan 24 cm betreft een Losse pan.

Demeyere Proline Koekenpan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Demeyere Proline Koekenpan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Demeyere Proline Koekenpan 24 cm is RVS.

Demeyere Proline Koekenpan 24 cm weegt 1,7 kg.